Navigation Menu+

Llibres per a tothom!

Posted on Abr 27, 2016 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Hola hola!
Com ha anat el cap de setmana de Sant Jordi? Nosaltres vam celebrar la boda de l’A&L, una parella de periodistes, que no van poder escollir una data més romàntica per a casar-se.
Va ser meravellós, amb detalls personals molt bonics i algun que altre link al món casteller i a Sant Jordi. 😉

Aprofitant aquesta data tan senyalada a Catalunya, el post d’avui arriba amb recomanació literària avellanera. Visca!
Alguns ja ho saben… d’altres no… però a partir d’ara ja ho sabrà tothom: a l’Avellana no hi ha tele! Sorpresa!

D’aquesta manera els llibres, els contes, les revistes de disseny, les publicacions d’interiorisme, la premsa diària… s’han convertit en les nostres «teles» particulars del dia a dia.
Però per descomptat som molt de pel·lis: tota la família ens recollim als coixins i fem sessió de cine com a gran moment de la setmana! 🙂

 

IMG_1584web

 

Aquest Sant Jordi, hem ampliat una miqueta la nostra col·lecció casolana de llibres (que gairebé pot ser declarada biblioteca oficial avellanera 😉 , sobretot l’apartat de literatura infantil jiji).

A la paradeta que va organitzar el col·legi del poble, vam trobar una petita joia per a les nenes: Sant Jordi a la Cova del drac, de Vivint del Cuentu. Visca Riudecols i visca el nostre col·legi!
No us explicaré el final, però es tracta d’una història una mica «desexplicada» o del revés de la llegenda de Sant Jordi… El drac no és ben bé un drac… i aquí ho deixo! Us el recomanem, és molt divertit! Ja veureu, i als petits segur que els encantarà!

 

Anais

 

Ens va fer molta gràcia escollir aquest llibre, ja que a casa, sobretot el papa avellaner, sempre estem reinventant històries i fent girs, ens encanta distorsionar la realitat, i el Massimo té un màster en originalitat, us ho asseguro! Així que ja veieu, aquest llibre de la història distorsionada de Sant Jordi ens ve que ni pintat per augmentar el caos i la bogeria… XD

Aprofito el «moment llibre» per parlar-vos d’un altre que ja fa uns anys que ocupa les nostres prestatgeries i que adoro mirar i remirar amb les minis… Es tracta de Gent de Peter Spier. Un dia el vaig trobar per casualitat i em va deixar enamorada… Explica fabulosament bé les diferències entre les persones, les cultures, les maneres de viure. És un llibre infantil, però sovint penso que aquest llibre també aniria molt bé que el llegissin alguns adults…

 

Lila2

 

I parlant d’adults, no penseu que no tinc recomanació per als més grans, no! Primer us vull parlar d’una de les lectures preferides del Massimo: Diari d’un cos de Daniel Pennac. En aquest, s’hi narren les aventures viscudes per un «cos» des del naixement fins a la mort. En general tots els llibres d’aquest autor són una delícia! No dubteu en llegir-lo si en teniu l’oportunitat.

I per últim, acabo el capítol de recomanacions avellaneres amb Seda d’Alessandro Baricco. Ja he llegit unes quantes vegades aquesta delicada novel·la que relata una història d’amor molt especial. És meravellosa, subtil i tendra. Un autèntic plaer de lectura!

 

sedawebDiario-de-un-cuerpoweb

 

Bé doncs, aquí us deixo amb el meu sermó literari… Avui sí que m’he allargat… 😉 Prometo que hi haurà una segona remesa de recomenacions, que m’ha agradat això!

Espero que en aquesta societat tan tecnològica, mai es perdi el bon costum de fullejar un llibre, endinsar-se en les seves històries, apassionar-se amb un escrit ben narrat i emocionar-se amb unes il·lustracions adorables.

Desitjo que hagueu passat un meravellós Sant Jordi i que estigueu atrapats per un llibre bonic que us hagin regalat, us hagueu trobat, us hagueu regalat o simplement hagueu tornat a treure de la prestatgeria.

Un petonàs!

Katinka

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *