Navigation Menu+

Che bello é l’amore!

Posted on Feb 14, 2019 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola amors!!! Ai sí!!! Che bello é l’amore! Ja sabeu que nosaltres som uns enamorats romanticons que estem enamorats de l’amor, i que tot i que avui és Sant Valentí nosaltres ho celebrem a tope cada dia!
Amb tot aquest amore, fa uns dies que me’n vaig enrecordar molt moltíssim de la romàntica boda de la Marta i l’Adri, uns altres enamorats de l’amor i de la bella Itàlia. Just estava buscant unes fotos per a una presentació (que ara estem a tope preparant les bodes d’aquesta temporada), i vaig trobar una d’aquest parell tant adorable.
 

 
La Marta i l’Adri són una parella que es van casar fa un parell d’anys i una mica més (uaaaaaa com passa el temps!!!), però aquesta boda em segueix semblant tan divertida, actual i personal que tenia moltes ganes de compartir-la amb vosaltres. Sobretot sense oblidar lo guapíssims que anaven aquests dos. 😉 Aquesta dolça parella adorava «la vita italiana». És per això que vam decidir que Itàlia ens servís de fil conductor per a fer la deco d’aquesta boda.
El centre de la boda seria la pasta, als dos els encanta i per a donar un gir divertit al tema sense acabar amb els tòpics italians… hahaha… Aquí sens dubte l’amore Massimo va estar al capdavant! 😉 La frase “Che bello é l’amore” es va convertir en l’eslògan d’aquesta boníssima boda!
Així doncs, vam encarregar a la mare del Massimo (que viu a Roma) quilos i quilos de pastes diferents i originals. Perquè heu de saber que en un supermercat estàndard italià hi ha com a mínim dos passadissos de pastes diferents, i des que la meva meitat és italiana he après que cada salsa té el seu tipus de pasta adient. Tota una filosofia de cuina que la meva sogra domina al 100%. Els meus preferits des de sempre són les Orecchiette… mmmm. Vam utilitzar la pasta per a decorar-ho tot. Vam fer unes cortines de pasta per a decorar la zona de la cerimònia, i el nostre floriJavier es va posar en mode super creatiu i va fer rams i centres incloent espaguettis i altres tipus de pasta, però tot en un marc molt elegant, amb tocs daurats i gens rústic, ja que això ja quedava cobert amb la naturalesa de la finca.
 

 
Per al racó dels detalls vam col·locar una antiga màquina de fer pasta per a explicar el detallet, ja que a l’Adri li agrada molt cuinar així que van obsequiar als convidats amb un paquetet de pasta i una recepta personal de l’Adri per a elaborar-la. Bona idea, oi?
 

 
Per al sitting, també vam utilitzar pastes diferents per a diferenciar les taules on s’assentarien els convidats. Aquests van riure molt esbrinant els noms de les pastes que eren d’allò més inusuals. I la sala, com no podia ser d’altra manera, també estava plena de pasta!
 

 

Els pastissos (fets amb amor per la Micu licu) també venien amb la frase “Che bello é l’amore” com a topping!
 

 
Uns altres grans moments de la boda van ser les dos sorpreses que els nuvis es tenien preparades… Jo coneixia les dues, n’era còmplice i crec que estava més nerviosa jo que ells per a que arribéssin aquests moments. Com m’agrada aquesta adrenalina que t’envaeix pensant en l’emoció que es viurà! 😉
Durant l’aperitiu, la Marta va sorprendre a l’Adri amb una moto, perdoneu, una super moto, una Triumph, que ell desitjava des de feia molt de temps, i junt amb els seus col·legues van aparèixer amb el regalàs.
I l’Adri, després del seu romàntic ball, li va regalar una Tour Eiffel simbòlica, que significava el post boda que li regalava a la ciutat de l’amor.
¡Subidón! ¡Subidón!
 

 
Ja ho veieu, una boda plena d’amor i de bon rotllo en la qual vam disfrutar molt i sobre la qual no podíem passar més dies sense explicar-vos!

Bé família, aquí us deixo amb molt d’amor i molts petonets!
Que gaudiu del dia de l’AMOR!

Katinka

Data: Agost 2016
Càtering: Mallol Cátering
Fotografia i vídeo: PixelMoreno
Resposteria: Micu licu
Maquillatge i perruqueria: Rebeca Torres Make up
Vestit núvia: Atelier Pronovias
Vestit nuvi: Hugo Boss
DJ: Más y Más
Flors: 5 Floristería Mood Shop
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *