Navigation Menu+

Amb pomes i bogeria

Posted on Jun 8, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola nois!

Avui vinc carregada d’una boda amb una gran prèvia. La boda del Joan i la Núria. Qui no coneix la mítica foto del Joan, corrent cap a la meta, custodiant un anell a la mà? Aquesta foto va desbordar el nostre Facebook de Likes, comparticions i comentaris, una passada! I no és per menys, però és que va ser una petició molt i molt romàntica. El Joan, participant de l’Ironman a Niça el 2014, va nedar, va anar en bicicleta i va córrer un fotimer de quilòmetres amb l’anell, i quan va arribar a la meta li va entregar a la Núria. Es pot ser més genial? Això era un SÍ segur! Pocs nuvis poden dir que han fet un recorregut tan llarg per a demanar matrimoni 😉 .

Aquesta fantàstica història va ser el punt d’inici d’una boda meravellosa d’una parella molt alegre i positiva.

 

nuria_joan_054
nuria_joan_055
nuria_joan_060
nuria_joan_029

 

Per a la decoració, ens vam inspirar en el món de l’esport, la vida saludable i en les aficions de la parella. La cerimònia, que es va celebrar al racó de la verge, estava presidida per la taula de surf del nuvi (al Joan li encanta fer surf), i una bici que vam tunejar de color vermell. També vam col·locar pomes vermelles i verdes per tots els racons de la casa (i quan dic tots, són tots), fent referència al seu logo que eren dos pomes unides pel cor i que el Massimo va crear expressament per ells. Una altra bici donava la benvinguda als convidats a l’entrada de la finca.

«La part de la cerimònia estava preciosa, cada detall estava cuidat al mil·límetre, la taula de surf amb la bici era molt arriscat i va quedar perfecte. Estaven tots els detalls estudiats, revisats i perfectes!!!» recorda la Núria amb molta emoció.

 

nuria_joan_042
nuria_joan_072
nuria_joan_024nuria_joan_025
nuria_joan_040
nuria_joan_039
nuria_joan_049
nuria_joan_028nuria_joan_017
nuria_joan_051

 

Per a fer el sitting, vam utilizar filferro de l’Ironman. Cada «etapa», que feia referència al nom d’una taula, estava feta modelant el filferro, tot formant les paraules. Un autèntic treball manual del nostre rei manetes Massimo. I com no, les pomes no hi podien faltar!

 

nuria_joan_014
cerimonia_logo_002webcerimonia_logo_004web
cerimonia_logo_003web

 

El guestbook estava inspirat en l’adorada furgo del Joan i la Núria, amb la qual feien i fan molts viatges meravellosos. La furgo també va estar present el dia de la boda, ja que la Núria va arribar amb ella! (Un petit spoiler 😉 : s’han comprat una nova furgo, companya ideal per a les seves noves aventures!)

 

foto_nuria_joan_002web

 

La sala estava decorada amb els mateixos tons verds i vermells que la resta d’espais. Vam col·locar unes cistelles de vímet precioses amb unes flors de colors com a centres de taula. També vam combinar les flors amb les pomes, i vam aprofitar les pomes per a clavar-hi els noms de les taules amb més filferro fent referència a les formes del sitting. Molt Ironman tot plegat. XD

 

nuria_joan_110
nuria_joan_101
nuria_joan_100
nuria_joan_099
nuria_joan_016
nuria_joan_106

 

Una festa increïble que recordem amb molta il·lusió perquè ens complau molt, veure als nuvis tan emocionats i implicats. I com molt bé van dir el Joan i la Núria: «L’emoció del no saber, és genial». Totalment d’acord, som molt fans de la màgia de la sorpresa!

«Hi va haver moments de felicitat, llàgrimes, emoció, alegria, amor, riures, festa…» així ho explica la Núria. Una boda súper especial, i en la que tant nuvis, familiars com amics ho van donar TOT! Visca!

 

nuria_joan_139
nuria_joan_128

 

Us deixo i me’n vaig a menjar una pometa 😉 , que m’ha vingut molt de gust! Un petonàs i espero que aquesta boda us hagi encantat.

Feliç setmana!

Katinka

Data de la boda: Setembre 2015
Càtering: Cal Blay
Fotògraf: Pixelmoreno (més fotos, aquí)
Vídeo: Pixelmoreno
Vestit de núvia: Pronovias
Sabates núvia: La Coqueteria, Barcelona
Vestit nuvi: Casa Pujol, Reus
Anells: Joyería Lara, Vila-Seca
Detall pels convidats: Bosses de tela con amb el logo (dones), Kits anti-ressaca (homes)
Maquillatge: Rebeca Torres
Música en viu: After Dark
Flors: 5 Floristería mood shop
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *