Navigation Menu+

D’Holanda a Catalunya

Posted on Abr 13, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Aquesta setmana m’ha tocat a mi ser qui compleix anys, i déu ni do si ho hem celebrat! I és que els 40 no es fan cada dia… Una vegada més, vull agrair-vos des d’aquí l’allau de missatges i trucades que he rebut! Ha sigut taaaaaan bonic que encara estic emocionada… GRÀCIES!!!

Avui us convido a entrar a una boda que tot i els contratemps meteorològics va ser súper especial. La boda d’avui és una d’aquelles que traspassen fronteres (ja que els nuvis viuen a Dinamarca), la boda de la Hilde i l’Alex va ser una festa dutch-catalana!
I ja se sap que sóc molt fan del mix cultural, serà per influencia familiar! 😉 Així que… visca els mix!

 

H+A6web
H+A2web H+A1bweb
H+A1web

 

Ja fa un parell d’estius d’aquella boda, però la recordem perfectament, sobretot pel temps, que ens va fer patir fins al final.
La previsió, un cop més, era per cridaaaaaaaaaar, (que jo en la intimitat ho faig per descarregar), però de nou el mal temps es va convertir en un aliat i aquella boda va brillar com havia de brillar, i com se sol dir… al mal temps bona carpa! (Ens ho va dir la nostra compi maquilladora Rebeca… i em va encantar! Quanta raó!)

 

H+A8web
H+A7web

 

L’ambient plujós va crear una màgia especial i una llum increïble. La cerimònia es va celebrar a l’Era, a cobert. L’entrada de la núvia va ser espectacular. El germà de la núvia va entrar tocant el saxo i tant el pare de la núvia com el germà, van tocar una petita cançó durant la cerimònia. Els nuvis van escollir el llit romàntic com a banc presidencial, que vam envoltar de flors, molts elements decoratius holandesos i records especials per a la núvia.

 

H+A4web
H+A3web
H+A9web
H+A10web
H+A11web

 

Va ser una festa molt divertida amb moltes referències a les dues cultures. El Massimo es va inspirar en les típiques rajoles holandeses per a crear la imatge de la boda, i les tonalitats blaves, blanques i vermelles eren el fil conductor.
La núvia es va encarregar de buscar a Holanda el proveïdor adient per a crear diverses rajoles amb dissenys diferents, fruit de la bogeria avellanera i amb frases importants pels nuvis.
També vam crear el racó del Vocabulari indispensable, ideal per a què els més tímids s’animessin amb els dos idiomes, amb frases molt pràctiques per a una celebració especial. No hi havia excuses per a no xampurrejar una mica d’holandès o castellà!

Les taules de la sala estaven presidides per més rajoles amb els números de taula, que estaven emmarcades per unes fustes que vam reciclar (eren antics marcs de finestres) i que vam pintar de blau per a donar el toc final.

 

H+A15web
H+A14web H+A13web
H+A19web
H+A5web
H+A16web H+A18web
H+A17web
H+A12web

 

La boda va culminar amb els Zapping Trio fent ballar a tothom fins a no poder més!

 

H+A21web

 

Que tingueu una feliç setmana i us envio una abraçadota molt forta a tots.
Katinka

Data de la boda: Agost 2014
Fotografia: Raquel Benito
Vestit núvia: Rembo Styling
Vestit nuvi: Manuel Ritz
Ram de la núvia: 5 Floristeria Mood Shop
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *