Navigation Menu+

Gold is the new white

Posted on Jul 8, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

¡Hola, hola! Després d’un cap de setmana en què tot «ha anat sobre rodes»… de bicileta a la boda de la I i el J… 😉 (alguns ja haureu vist a Facebook el divertit muntatge que vam preparar); i també, un cap de setmana molt romàntic (moltes love letters a la boda de la L i el S), aquí estem de nou al blog, amb moltes ganes d’explicar-vos cosetes!

La boda de la qual us parlo avui, és una boda que tots coneixeu ja, de la qual heu vist milers de fotos i de la qual se’n parla molt… però no volia seguir sense fer-li un foradet a la nostra destination wedding més espectacular.
La boda de la Lucy i el Nick!

 

Boda-campestre-Tarragona-0197web
Boda-campestre-Tarragona-0124web

 

La Lucy i el Nick són una parella de Nova Zelanda, que per qüestions personals viuen a cavall entre Londres i Nova York, i van decidir celebrar la seva espectacular boda entre avellaners, amb nosaltres, a Riudecols. M’imagino el moment en que dos nuvis tan internacionals decideixen marcar al mapamundi la petita població de Riudecols… Em fascina! Com també ens va fascinar i afalagar moltíssim que 100 convidats, de toooot el món, es desplacessin per aterrar aquí, per nosaltres va ser tot un honor.

Aquesta especial parella, ens va deixar via lliure per idear la seva boda, així que ens vam inspirar en el fabulós vestit daurat de la Lucy per a fer la decoració de la boda. El daurat es va convertir en el leitmotiv de fons d’aquesta increïble boda. OK, ho reconec, amb la Lucy ara m’uneix un amor platònic a distància… XD

El blog Belle and Chic va parlar del seu espectacular look en un post fa uns mesos… Aquí la podeu llegir.

 

Boda-campestre-Tarragona-0119web
Boda-campestre-Tarragona-0217web
Boda-campestre-Tarragona-0098web

 

Així que finalment es va convertir en una boda rústica amb tocs daurats, començant per l’espectacular vestit daurat de la Lucy, que va deixar-nos amb la boca oberta a més d’un, i seguint per la resta de la decoració, des de racons, les flors i el ram… cada detallet estava pensat en daurat, inclús el maquillatge de la núvia, fet per la Rebeca Torres. I per suposat, per a combatre la calor, una copeta de champagne, l’altre gran protagonista de la festa! XD

 

Boda-campestre-Tarragona-0221web
Boda-campestre-Tarragona-0005web
Boda-campestre-Tarragona-0030webBoda-campestre-Tarragona-0006web
Boda-campestre-Tarragona-0025-2web
Boda-campestre-Tarragona-0027web
Boda-campestre-Tarragona-0015web

 

La cerimònia es va celebrar, per primera vegada, davant de l’Era, enmig dels avellaners. Simplement màgic. Estem desitjant repetir!

 

Boda-campestre-Tarragona-0135web
Boda-campestre-Tarragona-0157web
Boda-campestre-Tarragona-0165web
Boda-campestre-Tarragona-0192web

 

Per al guestbook, vam proposar als convidats que juguessin una mica, i que el missatge de felicitació pels nuvis, l’enrotllessin i el posessin dins d’una ampolleta que després havien de tirar a la nostra petita bassa. Era increïble veure com s’anava omplint i omplint de missatges! Després vam haver d’eixugar-ne algun que altre… però va ser molt bonic!

 

Boda-campestre-Tarragona-0228web
Boda-campestre-Tarragona-0240web

 

Per al sitting, vam recuperar uns plats de porcellana de l’àvia del Massimo i de la meva, i els vam barrejar, decorar i col·locar sobre la gran porta antiga. Una amiga dels nuvis va encarregar-se d’escriure sobre els plats de porcellana els noms dels convidats. Visca les relíquies de les nonas i omis! 😉
Posteriorment, el sopar es va dur a terme a la Plaça dels Olivers, a l’aire lliure. Sobre les taules, senzilles i elegants, vam col·locar uns centres amb flors blanques combinades amb flors i elements naturals pintats de daurat.

 

Boda-campestre-Tarragona-0050web
Boda-campestre-Tarragona-0046web
Boda-campestre-Tarragona-0024web

 

Un altre detall molt bonic d’aquesta boda van ser els regals pels convidats, que eren llavors que vam penjar del «Favour Tree», i que estaven marcades en dues tonalitats diferents per a què els convidats de cada hemisferi del món sabessin quines havien d’agafar i quan les havien de plantar. És el que tenen les bodes en les quals s’uneix el món! 😉

 

Boda-campestre-Tarragona-0032webBoda-campestre-Tarragona-0011web

 

Una boda que sens dubte va marcar un abans i un després a la història de la nostra finca… La Lucy i el Nick ens van omplir d’energia positiva, i ens van confirmar que amb voluntat i il·lusió, el món pot ser un mocador!

 

Boda-campestre-Tarragona-0278webBoda-campestre-Tarragona-0275web
Boda-campestre-Tarragona-0267web
Boda-campestre-Tarragona-0252web

 

Love you, Lucy! <3!

Abraçades daurades!
…i a per un altre cap de setmana ple de bodes boniques…

Katinka

Data de la boda: Juliol 2014
Càtering: Mallol Càtering
Fotografia: Raquel Benito (podeu veure més fotos aquí)
Vestit de la núvia: Guillermo Molina
Sabates núvia: Burberry Prorsum
Vestit nuvi: Brooklyn Tailors, New York
Aliances: William Welstead
Maquillatge i perruqueria: Rebeca Torres Makeup
Flors i ram: 5 Floristería
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *