Navigation Menu+

I van sumar un altre capítol ple d’emoció…

Posted on Abr 5, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola a tots! Com ha anat el cap de setmana? Heu començat amb alegria la setmana? Nosaltres encara estem eufòrics, després de l’aniversari del millor papi avellaner del món mundial, per això avui us portem una preciosa i romàntica boda d’aquest passat estiu que no ens cansarem de recordar, la boda de l’Ester i el Javi.

Quan ens van venir a visitar per primera vegada estava clar que l’amor estava a l’aire. Les seves mirades de complicitat, els seus gestos i els seus somriures els delataven. En aquella primera trobada vam parlar de bodes, de no bodes, d’animals, de viatges i mil coses més! (Ja sabeu el poc que m’agrada parlar a mi… XD.) Vam passar una gran estona, i inclús l’Ester, com a súper veterinària en acció que és, ens va ajudar amb un petit problema que tenia el nostre estimat Hugo!

Així que davant aquesta situació, la boda no podia haver estat més emocionant i amb els sentiments més a flor de pell.«Vam experimentar un milió de sensacions aquell dia, però ens quedem amb la més especial i és que ens sentíem tremendament tranquils i feliços en tot moment, no ens vam treure el somriure de la cara ni un minut.»– Clar que sí Javi! Dono fe que va ser així i que van caure un munt de llàgrimes d’aquelles boniques… oi Ester?

 

588Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
575Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
566Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web

 

La cerimònia es va celebrar al Racó de la Verge. Els tons taronges, grocs i verds eren presents per tot arreu. Flors i naturalesa i aquell toc rústic que tant els agradava. Va ser una cerimònia molt tendra i sincera. Tothom s’hi va implicar moltíssim. Les paraules dels seus familiars ens van emocionar a tots i inclús hi va haver música en directe per part dels amics dels nuvis, que van interpretar el que seria la banda sonora de la boda: «2000 raons«, un homenatge als 2000 km de distància que els van separar durant 2 anys. –«Miràvem davant nostre i allí estava la nostra gent, la majoria amb llàgrimes als ulls. Què encertada la pissarra que hi havia al costat dels mocadors de paper Per a les llàgrimes de felicitat!– Recorda l’Ester emocionada.
 

116Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
236Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web284Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
309Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
112Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
314Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
398Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
401Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web403Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
493Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web

 
Per al guestbook ens vam inspirar en el seu «niuet d’amor». L’Ester i el Javi sempre anaven amb la seva tenda de campanya Quechua, la manteta i el fogó al cotxe, disposats a escapar-se on fos i desconnectar ni que fos per unes hores. D’aquesta manera, vam recrear aquell espai que per ells era tan especial, i que a nosaltres, com a anècdota, ens va enamorar. Inclús alguns convidats van acabar dins la tenda!

 

742Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
680Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
658Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
133Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web3

 
El sitting era a tot color! Vam pintar uns llibres de color verd i taronja, i cada llibre representava un «capítol» important dels més de 10 anys de la romàntica història de la parella. La sala també estava decorada amb les mateixes tonalitats taronges i verdes i sobretot amb un fotimer de flors.
 

168Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
125Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
104Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
159Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web757Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
754Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
747Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web

 
Hores i hores de riure, emocions, llàgrimes de felicitat (moltes!!!), sorpreses, balls i sobretot molt de LOVE. Tot aquest frenesí d’emocions, presagiava que el comiat de l’endemà seria molt emotiu, però em quedo amb aquestes paraules de l’Ester i que poden aplicar-se a tantes i tantes parelles que han passat per aquí: -«Una vegada acabi la boda, no estigueu tristos, perquè a l’Avellana no existeixen els comiats, sinó els fins aviat.»- Per descomptat, aquí us esperem a tots amb els braços ben oberts!

 

764Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
923Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
905Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web
950Kepa_Fuentes_Fotografia_BODA_EsterJavi_web

 
Espero que us hagi encantat aquesta boda tant com a nosaltres participar-hi, sigueu feliços i una gran abraçada! Feliç setmana!

Data de la boda: Juny 2015
Càtering: Cal Blay
Fotografia: Kepa Fuentes
Ram, corona i clips: 5 Floristería mood shop
Vestit de Núvia: Otaduy
Vestit de Nuvi: Julián Adrados
Anells: Oro Vivo
Detall: Donació Greenpeace
Maquillatge: Rebeca Torres
Música en viu: María, Antón i Rubén
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *