Navigation Menu+

La boda de Lito i Lola

Posted on Oct 27, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola família!
Què tal esteu? Nosaltres encara estem assimilant la boda d’aquest cap de setmana, la penúltima de la temporada, perquè en unes setmanes tindrem una «Winter Wedding», que marcarà el final de la temporada bodil avellanera. Mentrestant uns dies per a reposar forces i energia no ens aniran gens malament. 😉 El temps ha passat volant i gairebé no hem tingut temps per a passar-nos pel blog aquest estiu… Ja ho vaig dir una vegada… em demano unes quantes hores més al dia… i uns quants dies més a la setmana. 😀

I tan ràpid que ha passat el temps que ja s’està acabant l’Octubre, que ja hem celebrat l’Oktoberfest (que per cert va anar genial i d’aquí poc us n’explicarem més detalls) i que sense adonar-nos ja fa dos anys de la bonica boda de la qual us volem parlar avui, una boda a la qual tenim molta estima, la boda de Lito i Lola, o en altres paraules, la boda de la Mireia i el Dani (Que ja han ampliat la família de dos amb una mini princesa. Sí!). Una boda molt especial, molt dolça i molt romàntica.

 

bloc1leafhopperweddings_md_25web
bloc1bleafhopperweddings_md_31webbloc1aleafhopperweddings_md_21web

 

La Mireia, com a creativa de la seva marca de complements súper bonics Lito&Lola, tenia perfectament al seu cap com volia que fos la seva boda, i a base de reunions, trucades, converses, mails i molts brainstormings, aquí els bojos avellaners vam aconseguir materialitzar-ho.

 

bloc2aleafhopperweddings_md_11web
bloc2bleafhopperweddings_md_02webbloc2cleafhopperweddings_md_03web
bloc2dleafhopperweddings_md_08web

 

Per a la cerimònia, que va celebrar-se al Racó de la Verge, vam crear junt amb els nostres estimats floris de la 5 Floristería, un bonic marc fet amb troncs i amb moltes flors. La Mireia també va elaborar, amb unes flors artificials, les inicials dels seus noms, molt en la línia de les fantàstiques corones de flors i complements que elabora per a núvies i convidades a la seva marca de Barcelona L&L. Si teniu temps doneu una ullada a la seva web. Fa meravelles… i moltes de les nostres núvies ja han lluït les seves corones! 😉

 

cerim1leafhopperweddings_md_17web
cerim2leafhopperweddings_md_39web
cerim3leafhopperweddings_md_34web
cerim4aleafhopperweddings_md_38webcerim4bleafhopperweddings_md_16web
cerim5leafhopperweddings_md_37web
cerim6finalleafhopperweddings_md_36web
cerim7finalleafhopperweddings_md_32web

 

Pel sitting, vam muntar un expositor de joies, tot en honor a l’ofici de la parella. Vam col·locar expositors de collarets de la tenda de la Mireia i d’allí hi penjaven uns originals collarets amb les taules i els noms dels comensals.

 

sitleafhopperweddings_md_18web
sitleafhopperweddings_md_19web

 

El sopar va tenir lloc a l’espai que hi ha al costat de la masia i les taules estaven decorades amb motius florals i amb un aire rústic amb fustetes i camins de taula d’encaix.

 

sopar1leafhopperweddings_md_15web
sopar2leafhopperweddings_md_07web
sopar3leafhopperweddings_md_33web

 

També hi havia un racó especial “Lito i Lola” en forma de photocall, així tots els assistents van poder-se fer unes divertides fotos al nostre llitet amb dosser.

 

racoleafhopperweddings_md_23web
racoleafhopperweddings_md_29web

 

Pel ball, i per la seva gran afició pels Beatles, van comptar amb el grup de versions dels Beatles The Early Beatles. Va ser una meravellosa sorpresa per a tots els convidats! Ningú es va poder resistir a ballar i ballar durant hores!
 

ball1leafhopperweddings_md_27web
ball2aleafhopperweddings_md_26webball2bleafhopperweddings_md_12web
ball3leafhopperweddings_md_28web
ball4leafhopperweddings_md_13web
ball5leafhopperweddings_md_05web

 

I així acaba una altra bonica boda que recordem amb molt d’amor. Ah! I que va sortir publicada a la revista Telva! (Aquí la podeu llegir)

Que acabi de provar la setmana!

Petons gegants!

Katinka

Data: Juliol 2014
Càtering: Cal Blay
Fotògraf: Leafhopper Weddings
Vestit núvia: Imma Cle
Sabates núvia: Som-Mits
Corones: Lito i Lola
Vestit nuvi: Señor
Ram: Floristeria Navarro
Música en viu: The Early Beatles
Decoració: L’Avellana i 5 Floristería Mood Shop

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *