Navigation Menu+

Un milió de disculpes… Estem de tornada!

Posted on Mar 15, 2016 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Amics! Ja podeu anar traient el cartell d’ ES BUSCA, perquè tornem a estar aquí de nou! Us pensàveu que estàvem desapareguts del món bloguer? (sí, ho sé, ho semblava una mica) Inclús alguna cosa sobre recompenses havíem escoltat per algun lloc…
Doncs sí, ho esteu llegint bé, no és cap visió, aquí estic un altre cop! Iuhu!

Mil milions de disculpes per no haver publicat res durant taaaant de temps. La veritat és que fa setmanes (per no dir mesos) que penso: “Ara m’hi poso” i “Ohh, aquesta boda l’he de publicar ja” o “Acabo la reunió i selecciono les fotos…” però després, el dia a dia i sobretot les bodes de la temporada i la planificació de la següent temporada 2017 es queden tota la prioritat. Sens dubte, per a la meva propera vida em demano una amb 100 minuts l’hora i 9 dies la setmana, tot i que després segur que acabaria com ara… perquè la Katinka és així! Sort que tinc al meu Amore i com ell em diu: Relax, I love you… inclús si portes una eternitat sense actualitzar el blog! XD

I avui amb la pujada d’adrenalina de la publicació de la boda de l’A&G al blog australià Hello May (podiem començar millor la setmana?), m’he posat a escriure aquest post de disculpes i que espero que sigui el primer de molts altres que prometo que vindran, sí, aquesta vegada sí! Perquè tinc tantes ganes de compartir amb vosaltres tots els moments viscuts aquesta temporada que no us podeu imaginar!

Doncs res, que la Katinka is back i que hi ha històries avellaneres per estona! Demà compartiré amb vosaltres un dels últims projectes en què ha estat treballant el Massimo a tope i que ens fa especial il·lusió, a veure què us sembla!

Petonets a tots, i gràcies per la vostra implicació i il·lusió en el nostre petit món avellaner!

Katinka

PD: La foto és del Carnaval d’aquest any de Riudecols, el nostre estimat poblet. Les peques anaven de cowgirls i nosaltres de bandits. Yeeeha!

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *