Navigation Menu+

París, je t’aime

Posted on Dic 15, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Ohhhh blanc Nadaaaaaaal! Sí, ja estem gairebé gairebé damunt del Nadal… amb el forn a tope de galetes, la casa decorada i unes miniavellanes eufòriques (crec que un dia us faré un post sobre la bogeria nadalenca a l’Avellana… m’encantaaaa!!!) i després de l’última boda de l’any, una Winterwedding d’allò més bonica, ja comencem a fer balanç d’una temporada plena de boniques parelles, molt d’amor, algunes llagrimetes, molta feina però sobretot una gran satisfacció! Encarem la recta final de l’any amb molta il·lusió, i esperant amb moltíssimes ganes a la nova avellaneta de la casa!

Avui amb tanta pluja, que aquí estem per anar-nos-en amb barqueta,;) us porto una boda molt romàntica… i és que la boda d’avui ens teletransporta a la ciutat de l’amor i de la llum, avui anem a París! Així que agafeu les maletes que marxem!

 

parella1
vestits1vestts2
parella2
parella3

 

L’Elisenda i el Nacho es van prometre a París, sota les llums de la Torre Eiffel. És per aquest motiu que el fil conductor de la seva boda va ser aquesta romàntica ciutat francesa. En aquesta boda ens vam deixar emportar i vam deixar anar tota la nostra bogeria per tota la finca. Fins i tot amb la cama envenada, coixa i supersexy 😉 (fruit de fer una mica el ruc uns dies abans de la boda, i aquí ho deixo… ) vam muntar tota la deco sense cap problema.

 

patacoja

 

La cerimònia es va celebrar al racó de la Verge, que vam reconvertir en el Bistrot de l’Amour, amb un raconet acollidor en el qual els nuvis es donaven el Sí vull en un d’aquells famosos cafès parisins, envoltats d’objectes retro, flors i maletes.

 

cerimonia
cerimonia2cerimonia3
cerimonia7
cerimonia10
cerimonia11

 

També vam jugar amb el concepte ordre-desordre fent referència a les personalitats dels nuvis… (i ja no explico res més… 🙂 ). A un costat vam col·locar les cadires dels convidats de manera ordenada i totes del mateix color, i a l’altre costat vam col·locar un combinat de cadires de formes i colors diferents.
A més, durant la cerimònia hi va haver un gran moment quan una amiga íntima dels nuvis que és de Singapur, va cantar en directe la coneguda cançó Boig per Tu de Sau. Quina sorpresa i la pell de gallina! Visca la Sheryl!

 

cerimonia4
cerimonia5
cerimonia12
cerimonia13
cerimonia14
parella5
parella14
katinkaeli

 

Pel sitting vam muntar una gran Torre Eiffel de la qual penjaven unes figuretes de fusta amb el text «París je t’aime», indicant el nom del convidat i la seva taula «ubicada» en algun dels quartiers de París …als convidats els va encantar prendre-les cap a casa! 🙂

 

sitting5
sitting4
sitting2

 

El guestbook també era molt original. Vam encarregar una bola del món personalitzada, en la qual París estava remarcada amb un petit cor, i on tots els convidats podien deixar els seus missatges al llarg de toooooot el món.

 

guestbook1guestbook2
guestbook3

 

Les taules del sopar, que va ser sota les estrelles a la plaça de les oliveres, també jugaven a l’ordre i al desordre amb tots els elements que hi havia sobre seu. Vam buidar tot el magatzem per recopilar un fotimer d’objectes. I per últim, tots els convidats tenien darrere del menú uns mots encreuats, que tenien premi final!

 

mesa1
mesa2mesa3
mesa4mesa5
mesa6

 

I després d’una gran festa i d’un ball non stop, es va acabar aquesta bonica boda, la de l’Elisenda i el Nacho, que va sortir publicada fa uns mesos al meravellós blog «Quiero una boda perfecta» (Aquí podeu llegir el post).

 

ball1
ball2
ball3

 

Aquí us deixo de moment, amb moltes abraçades, una gran panxa i amb moltes ganes de Nadal!
Katinka

Data: Agost 2015
Càtering: Sirco Airlines
Fotografia: Raquel Benito
Vestit núvia: Ramon Herrerías
Maquillatge i perruqueria: Rebeca Torres
Flors i ram: 5 Floristería mood shop
Material taules: Alquiler hostelería Barcelona
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *