Navigation Menu+

Posa’m una altra copa d’il·lusió!

Posted on Jul 1, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

¡Hello! Es nota que estem de ple en l’època de bodes, perquè m’he de desdoblar per a poder passar per aquí… 😛 Però aquí estic!
I què contents que estem ja d’estar en plena temporada, amb l’eufòria de les emocions en mode on… però sí, el temps se’ns fa moooolt justet! 😉
I també estem súper feliços de poder veure bodes precioses publicades en blogs rebonics com Mujerhoy amb la boda de la Miriam i el Manu; All lovely Party amb la boda de la Sara i l’Isma i Tendencias de bodas amb la boda de l’Anna i el Bernat. Gràcies!

Per aquest motiu, aquesta setmana, vull recordar una boda molt bonica que fa unes setmanes va complir un anyet, i recordant m’he posat nostàlgica, i voilà, aquí la teniu! Serviu-vos una copeta d’un bon vi i a disfrutar de la boda de l’Anna i l’Àlex.
Una parella molt afectuosa que es va conèixer al 2004 i que després d’uns anys intensos i llargs festejant, van decidir casar-se. Visca!

 

AnnaAlex_LaraLopez-83web
AnnaAlex_LaraLópez-55webAnnaAlex_LaraLopez-22web
AnnaAlex_LaraLopez-13web
AnnaAlex_LaraLopez-12web
AnnaAlex_LaraLopez-11web
AnnaAlex_LaraLopez-20web
AnnaAlex_LaraLopez-5web

 

L’Anna i l’Àlex són molt fans del vi i de menjar bé, així que la decoració de la seva boda, s’inspirava en el món de les bodegues, el vi, les ampolles, els taps de suro i les botes. Les tonalitats de la boda eren molt naturals, amb el color blanc predominant, molt senzill i elegant.

 

AnnaAlex_LaraLopez-25webAnnaAlex_LaraLopez-23web
AnnaAlex-278

 

Donant la benvinguda als convidats, vam muntar el racó de les varietats del raïm. En aquest racó hi havia una targeta de benvinguda amb un missatge personal per a cada convidat. Una feinada per part dels nuvis.

 

AnnaAlex_LaraLopez-30web

 

La cerimònia es va celebrar al Jardí de l’Àvia, un espai molt íntim que vam decorar amb bales de palla, cobertes amb bonics mantells blancs amb brodats, i que sota les moreres era ideal per a l’ocasió. S’hi estava molt fresquet!

 

AnnaAlex_LaraLopez-26web
AnnaAlex_LaraLopez-67webAnnaAlex_LaraLopez-62web
AnnaAlex_LaraLopez-72web
AnnaAlex_LaraLopez-63web
AnnaAlex_LaraLopez-73web

 

L’Anna i l’Àlex tenen fama de ser molt bons amfitrions, i els seus sopars a casa són molt famosos entre el seu entorn. Qualsevol excusa és bona per a fer un sopar i prendre un bon vi. És per això que pel guestbook vam fer un petit joc amb els convidats. Junt amb els targetons per a deixar un missatge, vam posar culleres, i el millor missatge guanyava un sopar a casa dels nuvis. Divertit, oi? Amb un premi així, qualsevol no participava. 😉

 

AnnaAlex-531AnnaAlex-488

 

Dins la sala, les taules estaven presidides per ampolles de vi decorades, i en cada un hi havia un any que indicava cadascun dels anys que havien passat junts la parella fins aquell moment. I per molts més! Per a acabar, i com no podia ser d’una altra manera, el detallet per als convidats va ser un vi del Priorat que vam personalitzar amb una etiqueta especial per a l’ocasió i que van entregar durant el sopar junt amb les seves famílies.

 

AnnaAlex_LaraLopez-107web
AnnaAlex_LaraLopez-100webAnnaAlex_LaraLopez-102web
AnnaAlex_LaraLopez-103web
AnnaAlex_LaraLopez-105web
AnnaAlex_LaraLopez-128webAnnaAlex_LaraLopez-129web
AnnaAlex_LaraLopez-79web

 

Un simpàtic photocall va servir per a amenitzar el ball i per a marcar l’inici de la festa, que després del banquet es va traslladar al Racó de la Verge. Aquell dia feia molt vent, així que els convidats van preferir estar a resguard, i la veritat és que va quedar genial… I és que qualsevol racó és ideal per a ballar i passar-ho bé, sobretot si es tenen uns amics i familiars tan engrescats com els dels nuvis. Durant el ball, l’Anna i l’Àlex es van escapar uns minuts deixant de record unes fotos mítiques d’ells dos sols ballant al mig de l’Era, un momentàs d’allò més romàntic i emotiu.

 

AnnaAlex_LaraLopez-151web
AnnaAlex_LaraLopez-89webAnnaAlex_LaraLopez-90web
AnnaAlex_LaraLopez-153web

 

Molta festa, alegria, felicitat, amor i amistat per un dia tan especial, ahh, i unes mares genials (que l’A&A en tenen unes de ben especials a les quals adoren amb bogeria). Un brindis per les bodes així!

Que acabeu de tenir una feliç setmana!

Un fort petó

Katinka

Data de la boda: Maig 2015
Càtering: Cal Blay
Fotos: Lara Lopez (més fotos aquí)
Vestit núvia: Otaduy
Ram, tocat i flors solapes: Mireia Abras
Maquillatge i perruqueria: Rebeca Torres
DJ: Más y más
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *