Navigation Menu+

Sense pastís no hi ha boda

Posted on Nov 29, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola, hola! Què tal tot? Nosaltres estem molt contens perquè no han parat de pasar-nos cosetes aquests dies. Primer perquè apareixem a l’últim número de la fantàstica revista All Lovely Party, amb una sessió molt bonica que vam fer conjuntament amb un munt de proveïdors genials, aquí la podeu veure. Segon perquè el shooting de la nova col·lecció de vestits de l’Arca es va fer aquí… uns vestits meravellosos, personals, mediterranis… per somniar… els heu vist ja? I per últim, perquè aquest any hem tornat a treballar a la fira Tot Nuvis de Reus conjuntament amb el nostre alterego floriJavier creant i col·laborant en els stands de Mallol Catering, Rovira Fusté i Blanco y Caramelo i HoiPoi Produccions, amb uns resultats genials i esbojarrats!

 

arca-colecciontendencias-de-bodas

 

Avui us porto una de les bodes més dolces que s’han vist mai a l’Avellana. I no em refereixo a dolça perquè fos sentiment i amor pur (que també, així va ser), sinó perquè la finca es va omplir de pastissos, galetes, cupcakes i dolços variats! Yummy! I és que la boda de l’Anna i el Nando estava inspirada en el deliciós món de la pastisseria. Per cert, fa unes setmanes ens van venir a veure per a presentar-nos el seu adorable petitó… És un no parar de miniavellanetes que conquisten el món! LOVE!!!

 

parellaanna_nando_087
parellaanna_nando_095
parellav2anna_nando_094parellav1anna_nando_082
parellaanna_nando_098
parellaanna_nando_103

 

Abans de parlar-vos de la boda, però, he de fer un petit parèntesis… L’Anna i el Nando van ser una d’aquelles parelles que un dia es van presentar davant la nostra bassa dient que havien sentit a parlar de nosaltres i que ens volien conèixer… però l’Anna insistia que ella no es volia casar per res del món… I així segueix la dolça història d’una Anna que SÍ es va casar, i taaaaaaan meravellosament! 😀

El pare de l’Anna era un pastisser que feia molt poquet s’havia jubilat, i la parella adorava aquest món i eren molt fans de la reposteria… i tot parlant van sorgir un fotimer d’idees! No podia ser de cap altra manera, que per anunciar que es casaven, per al famós “Save the Date” que tantes vegades he comentat a les parelles a les visites, la parella va decidir preparar uns pastissets de crema que van entregar personalment a tots els seus convidats i van fer fotos del gran moment. Nosaltres també en vam tenir un, i encara se’m fa la boca aigua de pensar-hi! 😉 Aquestes fotos van servir per a donar la benvinguda als convidats el dia de la boda… tots amb missatge personalitzat.

 

benvingudaanna_nando_043
cerimoniaanna_nando_037
cerimoniaanna_nando_065
cerimoniaanna_nando_066
cerimoniaanna_nando_068

 

La cerimònia es va celebrar al camp de futbol, en un escenari envoltat de natura, cupcakes i flors. La cerimònia, que va ser molt emotiva, va estar amenitzada pel duet Mery Lemon, un gran descobriment per a la familiy avellanera. Aquí podeu escoltar la seva música i conèixer-los una mica més. Són genials! A més, l’Anna també va cantar per al Nando durant la cerimònia, conjuntament amb el duet barceloní. A continuació, durant l’aperitiu, els encarregats de donar canya van ser els coneguts Zapping Trio. Molt top també!

 

cerimoniaanna_nando_038
cerimoniaanna_nando_039
cerimoniaanna_nando_041
cerimoniaanna_nando_070
cerimoniaanna_nando_072
cerimoniaanna_nando_073cerimoniaanna_nando_078
cerimoniaanna_nando_077
cerimoniaanna_nando_084
aperitiuanna_nando_106
aperitiuanna_nando_123
aperitiuanna_nando_108
aperitiuanna_nando_109

 

La sala estava decorada amb els típics suports de vidre plens de pastissos de tot tipus i de flors, i cada comensal tenia com a detallet una galeta que finalment formaria part d’una gran frase d’agraïment dels nuvis. A més, van fer un regal de donació a una ONG, molt bé per ells!

 

salaanna_nando_129
salaanna_nando_132
salaanna_nando_143salaanna_nando_144
salaanna_nando_145
galetesanna_nando_164galetesanna_nando_166

 

Per últim, el colofó final va arribar quan va sortir el pastís, que es podria descriure com la última gran obra mestra del pare de l’Anna, un deliciós pastís de 7 pisos!!!

 

pastisanna_nando_153
pastisanna_nando_156
pastisanna_nando_157

 

Amb tant dolç, el sucre estava pels aires, així que tothom ho va donar tot a la pista de ball que va durar fins a la matinada.

 

ballanna_nando_167
ballanna_nando_172
ballanna_nando_186
ballanna_nando_184

 

Això és tot per avui nois. Segur que ara teniu tantes ganes com jo de menjar algun pastisset… i si és de crema millor! 😉 I jo amb aquesta panxota… tinc excusa! 😀
Nosaltres ens tornem a posar en marxa amb la última boda de la temporada, una preciosa «winterwedding»!!!
Mil abraçades

Katinka

Data: Agost 2015
Càtering: Mallol Catering
Foto i vídeo: Pixelmoreno (Més fotos aquí)
Vestit núvia: Immaclé
Maquillatge: Meritxell Lecha
Perruqueria: Jerome Duval
Música cerimònia: Mery Lemon
Música aperitiu: Zapping Trio
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *