Navigation Menu+

Una boda amb gust de sal

Posted on May 12, 2016 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola! Ja estem aquí una setmana més! Després de l’ensurt de la miniavellana voladora; del reconeixement de Bodas.net als Wedding Awards (milions de GRÀCIES un cop més a tots!); de la publicació de la boda de l’A&N al prestigiós blog A Todo Confetti; i de la boda de la M&S, que va ser una festassa, amb milers de sorpreses i uns convidats amb molta marxa (és increïble la de coses que poden passar en tan poc temps 😛 )Aquí estem de nou!

Avui respirarem una mica d’aire de mar, de sal i d’arena sobre la pell, que després d’aquests dies de pluja em venia molt de gust. La boda d’avui ve carregada de tocs mariners i sobretot desprèn amor pels quatre costats. Avui, la boda de l’Ana i el Ferran!

 

webBODAFERRAN+ANA-585
webBODAFERRAN+ANA-566
webBODAFERRAN+ANA-273

 

L’Ana és una núvia una mica fora del comú: no volia flors i no pensava vestir-se de blanc! 😉 És una addicta a la moda i té un blog molt maco de tendències i moda. Doneu-li una ullada: www.redvalentinas.com

 

webBODAFERRAN+ANA-276
webBODAFERRAN+ANA-552
webBODAFERRAN+ANA-66 webBODAFERRAN+ANA-63
webBODAFERRAN+ANA-29
webBODAFERRAN+ANA-6 webBODAFERRAN+ANA-8

 

Una boda sense flors… això sí que era un desafiament! Però a nosaltres ens encanten els reptes 😉 .

Aquesta parella tan adorable és una enamorada de l’illa de Formentera. És tan profunda l’estima que tenen per aquesta illa, que inclús es van prometre allí! Després d’aquesta història tan romàntica, el tema general de la seva boda no podia ser cap altre que les paradisíaques platges de Formentera, així com l’aire mariner que allà es respira.
Els colors principals de la decoració eren els tons blaus, els blancs i els daurats, que donaven un toc més glamurós a l’assumpte. 😆
Les flors van ser substituïdes per una infinitat de plantes crasses que vam idear dins d’uns centres de ciment pintats amb pinzell en color daurat.

 

webBODAFERRAN+ANA-88
webBODAFERRAN+ANA-87
webBODAFERRAN+ANA-91

 

La cerimònia es va celebrar en un entorn diferent, entre avellaners, al nostre «camp de futbol» o millor dit «no camp de futbol», perquè no s’hi juga a futbol (sí… utopies avellaneres 😀 ). Allà mateix vam traslladar una de les seves platges preferides, a la nostra finca. Sorra blanca i fineta, xarxes de pesca i una bonica barqueta blava (recuperada d’una altra de les nostres aventures que algun dia us explicaré), van crear una zona ideal per a donar-se el Sí, vull! Així ens recorda l’Ana el que més la va sorprendre de la decoració: «Tot el que arrisqueu, la feinada que feu, la il·lusió que hi poseu a cada detall, i sobretot la platja que vau recrear enmig de la muntanya». Gràcies Ana, com mola tenir nuvis així!

 

webBODAFERRAN+ANA-279
webBODAFERRAN+ANA-92
webBODAFERRAN+ANA-86
webBODAFERRAN+ANA-445
webBODAFERRAN+ANA-390 webBODAFERRAN+ANA-376
webBODAFERRAN+ANA-498
webBODAFERRAN+ANA-511

 

Pel sitting, vam jugar amb els seus racons preferits de l’illa de Formentera. Vam instal·lar una gran xarxa de pesca, amb caragols de mar i boniques petxines, i al centre hi vam posar un mapa de Formentera. Més d’un va deixar volar la seva imaginació i es va deixar transportar a les cristal·lines aigües de l’illa…

 

webBODAFERRAN+ANA-284

 

Un altre pilar fonamental de la decoració d’aquesta boda, va ser l’àvia, bé, disculpeu, la SUPERÀVIA de l’Ana, que cus unes peces de ganxet meravelloses i que et deixen amb la boca oberta. Ella va encarregar-se de folrar 80 pedres de mides diferents, que els nuvis havien recopilat d’una platja molt significativa per ells.
Aquestes pedres tan curosament cuidades es van convertir en el detallet per a les noies (segur que molts de vosaltres les haureu vist a la nostra taula del despatx). Per als nois el detall també va ser d’allò més personal. Cada home es va poder endur a casa, una ampolleta de cervesa casolana, en honor a la devoció que el Ferran té per aquesta beguda tan refrescant.

 

webBODAFERRAN+ANA-286
webBODAFERRAN+ANA-290
webBODAFERRAN+ANA-624

webBODAFERRAN+ANA-620
 

A això li dic jo implicació 100% i 100% handmade. I no em cansaré de repetir: Nosaltres només donem forma a les vostres històries… però vosaltres sou les històries! LOVE!!
Aprofito per compartir amb vosaltres un consell de l’Ana per a les futures parelles avellaneres: «Deixeu-vos portar, poseu-hi il·lusió i molt d’amor.» Jo afegiria també, que sigueu 100% vosaltres!

Si voleu veure més detallets de la boda, fa uns mesos la van publicar al meravellós blog de bodes All Lovely Party (podeu llegir-la aquí), i si no, també podeu passar pel blog de l’Ana (Red Valentinas). Aquí la núvia ens ha anat explicant detallets sobre les invitacions, la decoració, els tocats… i un munt de cosetes més.

 

webBODAFERRAN+ANA-767
webBODAFERRAN+ANA-885

 

Ara que l’estiu està a punt d’arribar, aquesta boda tan mediterrània m’ha transportat del tot a la platja. Ja tinc ganes d’anar a fer un passeig per la vora del mar i posar els peus en remull!

Que tingueu una gran setmana, i molts petonets salats!

Katinka

Data de la boda: Setembre 2015
Càtering: Cal Blay
Fotografia: Laura Chacón Photography (més fotos, aquí)
Vídeo: Carlos Uriarte
Flors: 5 Floristeria Mood Shop
Vestit de núvia: Dolores Promesas
Vestit de nuvi: Señor
Tocat: Secretos de Alcoba
Maquillatge: Ica García Salón
Llacet i botons de puny: UBO Shop
Música en viu: Zapping Trio
DJ: Discomóvil Tarragona, Gabriel Patricio
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *