Navigation Menu+

Amor a tota vela

Posted on May 16, 2017 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola, hola!!!
Quina caloreta que ja treu el cap per terres avellaneres… tant que fa uns dies les minis van estrenar la temporada de banyets a la bassa… i la mini més mini ha decidit que els mitjons són per a tothom menys per a ella! 🙂
A mi definitivament em falten bastants graus de temperatura per a posar-me dins d’aquell glaçó que anomenem bassa… i encara porto mitjons hihihi!

L’altre dia en ple Trapezi, la fira del circ de Reus, em vaig trobar a aquesta bonica parella, de qui ja portava dies volent parlar de la seva boda… i aquí la tenim: la boda marinera de la Fátima i el Xusep.

 

 

Aquesta parella de guapos eren uns enamorats del mar, de la pesca i dels aires salins així que de nou vam portar la platja i el mar a les muntanyes. La cerimònia estava presidida per la nostra barqueta que vam «tunejar» amb mil detallets i que vam convertir en el banc pels nuvis.
El resultat va ser molt divertit… i uns dies abans vam probar, juntament amb els nuvis i un munt de rialles, aquest invent del Massimo.

 

 

Hi havia xarxes i corall per tot arreu… Inclús la Fátima portava una estrella de mar al seu tocat i al ram. Què gran que es el nostre flori Javier!

Pel sitting vam simular una gran xarxa de pescar amb peixos de fusta pintats i molts hams i sardinetes. Entraven ganes de posar-se a pescar… 😉 i els amics del Xusep van quedar encantats amb aquell sitting pesquer.

 

 

Un altre símbol que vam utilizar per a la gràfica i també per a la decoració van ser els fars. Tant la Fàtima com el Xusep porten uns tatuatges amb un far com a protagonista, i amb dos «visions» molt especials, així que ens va sembla una idea preciosa! Tota la gràfica portava un far retro i ratlles marineres en turquesa.

 

 

La decoració de la sala era molt alegre, amb ratlles i molts elements marins. A més, a la Fàtima, que té una marca de roba que personalitza ( Yemanjà Clothes) li vam encarregar que cosís els mantells per a les taules i també unes boniques fundes pels coberts. I com que estava molt animada també va cosir bosses de regal! Tot va quedar genial! No hi ha res com ser un manetes!

 

 

Durant el ball van actuar els Zapping Trio, i els convidats ho van donar tot. A última hora va caure un gran xàfec, però no us penseu que la gent va marxar corrent, no… tot el contrari! Allí es va quedar tothom super xop ballant sota la pluja, allò sí que va ser un gran moment per a recordar.

 

 

I aquí us deixo amb aquestes ganes d’estiu…però sera diumenge perchè ara ja estem treballant en la boda dàquest dissabte. ¡yeah!

Petoneeeeeets

Katinka

Data: Maig 2016
Càtering: Cal Blay
Fotos: Pixelmoreno
Kimono: Yemanjà
Vestit: Martina Sposa
Maquillatge i perruqueria: Vanessa de l’equip de la Laia Martin Make Up
Vestit nuvi: Calvin Klein
Flors: 5 Floristería Mood Shop
Música en directe: Zapping Trio
DJ: Disco Movil Tarragona
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *