Navigation Menu+

#candadoavellanero

Posted on Jun 1, 2017 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Hola a tothom!

Avui com no, us he de parlar sobre l’increïble diumenge que vam viure fa uns dies … Ja fa temps que en una d’aquestes converses entre el Massimo i jo (que tant adoro) i de les quals surten tantes idees divertides, i també desastroses… hahahah, se’ns va acudir fer un ritual a l’amor que reunís les parelles ja casades en l’Avellana.

A la nostra idea se li va unir una antiga barana que el Massimo tenia guardada, després el nostre viatge a París on vam col·locar el nostre familycadenat, després un antic cadenat que vam trobar a la finca … i així es va anar definint la idea que cada parella deixés un cadenat a l’amor a la nostra finca.
Fa unes setmanes, en acabar el nou espai, l’Hivernacle, vam trobar el lloc idoni per col·locar la barana, amagada i romàntica en un bosquet…

 

 

Així que vam decidir inaugurar l’Hivernacle d’una altra manera… al costat de les nostres parelles avellaneres ja casades! El nostre Hivernacle en realitat no és un hivernacle, és més aviat una construcció avellanera “old-windows-forever”. Fa temps que al meu Amore li rondava pel cap reciclar totes les antigues finestres que va guardar després de la reforma de la finca. Els paletes flipaven en colors perquè ja estaven preparades per a l’enderrocament… i el Massimo es va posar a guardar amb cura els seus tresors!!!
I fins a aquí la prèvia d’aquesta aventura.

La gran resposta que vam rebre a la nostra invitació va ser abrumadora…, l’alegria dels missatges de confirmació, la pena de les parelles que no podien venir, ja demanant una segona convocatòria, llegir a parelles que feia tant que no havíem sentit, bé en fi, ja em veieu davant de la pantalla amb un somriure de babau feliç com un anís cridant a cada moment: Amore, l’Anna i el Bernat també vénen!!! La Sònia i l’Àngel també!! La Sandra i el Mario vénen amb 2 nens!!! I així en loop!! hahaha
I les miniavellanes pel mig…: Oh, són els de la cançó… Oh, són els que ballen tan bé… Oh, són els de la vespa… Oh, són els d’aquesta pel·lícula que us agrada… hahaha Daily avellana Life!! 😉

El diumenge va ser al·lucinant… i sens dubte va ser la millor inauguració de l’hivernacle que vam poder somiar. Em costa molt descriure-ho en paraules, però veure tanta emoció i il·lusió, i veure que tots junts formem aquest preciós món avellaner, ens va emocionar molt molt moltíssim…

 

 

Veure tantes parelles de tants anys diferents, i tants i tants cotxets i nens va ser tan bonic… Aquest diumenge d’alguna manera Massimo i jo vam sentir que el nostre boig projecte que vam encaminar fa 5 anys havia rebut un premi especial… cap premi físic, cap reconeixement d’algun portal, cap menció especial d’un blog… no, era un premi molt personal!
Les vostres mirades, la vostra presència, les vostres paraules i les vostres abraçades han estat el millor PREMI!!
MILIONS DE GRÀCIES A TOTS!!! MILIONS DE GRÀCIES PER SER COM SOU!!!

Això sí, ens quedem amb ganes de parlar molt més amb cadascun de vosaltres… Jo crec que la propera vegada organitzarem un campament de tres dies. YEAH!!! Així que segona convocatòria assegurada!!
També cal fer una megaONADA pels cadenats tan tan bonics que han personalitzat les parelles, molts d’ells amb un trosset de la història que plasmem en les seves bodes! LOVE TOTAL!

 

 

Un extragràcies al nostre fidel flori Javier que no falla mai a qualsevol sarau que li proposem, i a Mallol Cátering per deixar-nos un vermut boníssim! També agrair al Gaby de Disco Movil Tarragona per posar Love is in the Air (que n’hi havia molt) i moltes més i al Xavi de Mi Pianista per amenitzar amb el seu piano. A la Rebeca Torres per pintar les mans dels petits i de no tant petits d’una manera molt top!
I ara sí que sí : Gaudiu de les meravelloses fotos de l’Elena (gràcieeeeeees)*, i poseu el genial vídeo de la Mireia i el Guillem (gràcieeeeeees) ben alt… & ENJOY: que la vida és taaaan molona si es viu així d’intensa!!! 😉

Candado Avellanero from HoiPoi Produccions on Vimeo.

Abraçades&petons a tots,
Katinka

…ah si, m’oblidava explicar-vos una anècdota… A dalt us he explicat sobre un antic cadenat que vam trobar fa temps a la finca, i que volíem que fos el nostre… doncs bé, l’hem guardat tan ben que ja no el trobem, però tan bon punt aparegui va directe a la barana i s’acobla al nostre!! hihi Prometo foto!! 😉 (Suposo que és un tema de família nombrosa en plena temporada de noces!! hahahaha)

* per a veure tota la galeria de fotos pitgeu aquí – contrassenya: 2BJYGCk05A – i per a descarregar el pin és: 9639
No us oblideu d’etiquetar les vostres fotos amb el hashtag #candadoavellanero i així podrem crear una super galeria cadenetera!

 

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *