Navigation Menu+

I left my heart in San Francisco

Posted on Mar 17, 2017 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Holaaaaaaa!!!

Aquí estem de nou… i ja som família nombrosa!!! Estem tan i tan feliços amb les nostres 3 princeses… la veritat és que al Massimo i a mi no se’ns esborra el somriure «babau» de pares encantats des de fa més de dos mesos… 😀 ! Prometo que a l’estiu tornarem a tenir les nostres expressions normals… 😉

Sí… al principi, com a bona dona que pensa massa, ho veia com una bogeria, una gran muntanya per escalar… però el meu amore, com a bon home i amb la seva filosofia «relax I love you», estava convençut que ho aconseguiríem i que tot aniria genial! I així és. 😉 Estem molt contents, les avellanes grans són molt dolces i al ser la tercera baby tot és molt més fàcil i es gaudeix moltíssim: Així que ànims als papis primerencs i a fer molts germanets! 🙂

Bé, per començar la nova temporada del blog com a família nombrosa, he pensat que us podria parlar una mica sobre la boda més ZEN que hem tingut.

 

 

Reconeixeu la cançó? Segur que sí… Doncs avui us porto una boda 100% californiana, avui parlarem de la boda de l’Aina i el Nacho.

 

 

L’Aina i el Nacho són una parella que es va conèixer a la meravellosa ciutat de les pujades i baixades, a San Francisco. A través de milers de reunions via Skype (viuen a San Francisco) vam planificar la seva boda.

Abans d’entrar a la cerimònia, vam col·locar un cistell amb flors per als convidats, fent honor a la mítica cançó i a la ciutat que els va unir… i en especial fent referència a la bonica frase «be sure you wear some flowers in your hair».

 

 

L’Aina i el Nacho, que van fer un romàntic first look abans de la cerimònia (i que us prometo que algun dia faré un post parlant-vos sobre el moment First Look perquè m’encanta i sempre ho comento a les parelles), van entrar junts a la cerimònia.

 

 

El Nacho és instructor de ioga i molt amant d’aquesta cultura… i quan el coneixes ho transmet. Per això un amic els va sorprendre amb el ritual del bol tibetà i per uns minuts tots els convidats es van fondre en un meravellós silenci. Va ser molt especial!

Sí, sí… ho reconec, jo també sóc molt fan del ioga! 😉 I a tots ens pot anar bé uns minuts de desconnexió i de somriure cap endins.

 

 

L’Aina, que portava una preciosa corona de flors també fent referència a la mítica cançó, es va encarregar de dissenyar la gràfica, i les taules es van distribuir com si fossin diferents localitzacions de San Francisco.

 

 

Per al racó de les firmes, vam fer portar als nuvis un munt de postals retros, vintage, old school, inclús algunes amb un toc cutre (d’aquelles que es troben també de Barcelona a les paradetes de les Rambles 😉 ) perquè els convidats deixessin els seus missatges.

 

 

El regal que van fer era una «tote bag» (que és el meu regal estrella, el meu preferit, perquè a part de ser molt útils, són confeccionades en un lloc molt especial per gent molt especial). Totes les bosses anàvem amb l’eslògan de la boda «I left my heart in San Francisco». Bonic no?

 

 

A l’entrada vam cobrir un gran panell amb les postures de ioga més conegudes, per a que els convidats poguéssin practicar. No veieu la gràcies que feien els convidats amb els seus vestits i fent ioga… molt TOP! 😉

 

 

I així va ser la boda de l’Aina i el Nacho una boda molt natural, amb moments zen i amb molt molt love, per descomptat, in the air.

 

 

Ara us deixo, que hi ha una minimini que reclama la meva atenció, i crec que si li taral·lejo la cançó If you’re going to San Francisco, li agradarà 😉 .

Un petonàs!
I bon cap de setmana per tothom!

Katinka

Data: Setembre 2015
Càtering: Moon Càtering
Fotografia: Diez & Bordons
Vestit núvia: Bo & Luca comprat a Loho Bride
Vestit nuvi: Alton Lane
Ram i corona: Floristeria del Carrer Enric Granados de Barcelona
Flors: 5 Floristería mood shop
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *