Navigation Menu+

I sumem un altre Oktoberfest!

Posted on Nov 14, 2017 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Hola, hola!
Sí, seguim vius però està clar que necessito més mans per a organitzar les bodes, ser trimami i escriure al blog! XD
Així que ara que he trobat un foradet entre les meves múltiples tasques, i que molts m’heu preguntat si ja teníem les fotos… què millor que explicar-vos com va ser el super esdeveniment que vam organitzar aquí a la finca? Avui toca l’Oktoberfest! Tot el que es bo es fa esperar. 😉

 

 

Què be que ens ho vam pasar! Cada any és més divertit i ve més gent! Estem molt contents per l’acollida que té any rere any.
Tot i que el vent ens va fer moure la festa a l’últim momento cap al patí de les oliveres (com ens mola la marxa eh! 😉 ), tot va sortir segons estava previst. Aquest any les delícies Oktoberfestives ens les van portar els de Mallol Càtering. Les cerveses i els frankfurts anaven que volaven d’aquí cap allà!. I més d’un va acabar amb un barret d’allò més adeqüat per a l’ocasió.

 

 

Hi havia un munt de paradetes amb un munt d’objectes, joguines i roba que es van ubicar al voltant de les oliveres. Amb el Pixelmatón ens vam fer mil i una fotos (les suficients per a omplir una paret sencera de la finca 😉 ), i amb el dron de Sr. Dron vam riure molt estirats al terra fent “escenes” d’allò més divertides.

 

A més, la Marta (amb qui fa 6 anys vam idear aquesta boja idea, i amb qui vam començar a jugar a disfrassar-nos d’alemans amb unes 50 persones hahahah!!!), no va faltar a la cita i es va encarregar que petits i no tant petits balléssin durant mooooltes hores al ritme de la música que punxava Friends and Sound. Inclús el gegant de Riudecols de la Colla Gegantera del poble ens va acompanyar un any més! Un plaer tenir a aquest homenot entre nosaltres.
…i les supertrenes oktoberfesteras que van lluir les miniavellanetes las va realitzar Rebeca! 😉

 

 

I amb l’Elena de Blanco y Caramelo i el Guillem i la Mireia de HoiPoi tots els moments d’aquest Oktoberfest van quedar super ben inmortalitzats. Ja ho veieu.

Oktoberfest 17 from HoiPoi Produccions on Vimeo.

 
Una vegada més, mil milions de gràcies a tots per participar, per venir, per riure i per gaudir. Gràcies!
…. I gràcies a tots els proveïdors per apuntar-se any rere any a aquest divertit sarau avellaner!

 

Per veure totes les galeries, les trobareu a:

Fotos Blanco y Caramelo – Password: TR4q8Cefbw / Código de descarga: 1006 (tendréis que poner el e-mail también)

Fotos Pixelmatón

Fotos Dronocall

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *