Navigation Menu+

I va dir sí, sí, sí vull!

Posted on Jul 6, 2017 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Hola, hola!!!

Disculpeu per estar una mica desapareguda del blog, però ara en plena temporada anem a triple velocitat… i els pocs segons que em queden faig de trimami! XD

Però avui vull compartir amb vosaltres el supermomentàs que vam viure la setmana passada a la nostra finca… una proposta de casament d’allò més i més i més romàntica EVER!!!

El Rafa va voler demanar matrimoni a l’Anna en un entorn molt íntim i molt especial per a ella, perquè com ens va explicar ell, ella sempre s’havia volgut casa en aquesta finca… (ai, això ja em fa caure la llagrimeta…!) i per això va decidir contactar-nos i comptar amb la col·laboració del superflori Javier.
De pas us explico que l’Anna té un increïble estudi de tatuatges a Tarragona que es diu Ítaca Tattoo & Piercing.

El Rafa li va regalar una sessió de perruqueria perquè estigués radiant, la va recollir en limusina i va creuar el nostre Welcome to Paradise, tot a les fosques, amb molt poca llum, la casa només per a ells… Van entrar a la finca i van baixar de la mà per les escales cap a les Oliveres… van entrar a l’hivernacle… i de sobte FLASH, les llums es van encendre, i al fons, sota un cel de bombetes de colors, van trobar la seva taula… per a DOS!
MOMENTÀS!!!!

Uns amics cantants de la parella, la Sue i el Toni (els Angel Dust) van aparèixer a mig sopar i els van dedicar una cançó que ens va posar els pèls de punta. Aquí us la deixo «Que todo el mundo sepa que te quiero» dels Elefantes.
 

 
A més, el menú del sopar va consistir en els plats preferits de l’Anna, que el Rafa prèviament ens havia revelat. Aquí un gran gràcies a Manolo, el nostre chef de d’aquesta nit tan especial.
Com ja us vaig dir per les xarxes, no va ser un simple SÍ, VULL, va ser un SÍ, SÍ, SÍ VUUUUUUUUULL!

Van comptar amb BLANKO perquè immortalitzés aquell moment… Em va semblar una idea genial que comptessin amb uns bons fotògrafs perquè aquell moment quedés plasmat per sempre!
I per avui ja no m’allargo més perquè ja us he explicat abans lo de la triple velocitat, i perquè crec que les fotos parlen per si soles.

Romàntics al poder!!!

Petonets per a tothom i a per un cap de setmana bodil!
Katinka

 

 

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *