Navigation Menu+

Que anem de boda-picnic!

Posted on Mar 14, 2018 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola família!

Què tal esteu? Avui us volia ensenyar la boda genial de l’Annamma i el Manu, una boda d’allò més divertida, un dia de picnic convertit en boda! El passat mes de desembre la meravellosa revista Tendencias de Bodas va publicar aquesta divertida boda-picnic de l’A&M… quina il·lusió ens va fer i quins grans records tenim d’aquesta boda! Ara us explico:

L’Annamma i el Manu ho tenien claríssim des del principi… i així em van venir a veure, i com no, ens vam enrotllar com persianes en una d’aquelles visites que s’allarguen i en què es comença a parlar de bodes i també de tot i més… (hahah)
 

 

Volien una boda íntima, molt informal, sense protocols ni dresscodes, però sobretot una boda en la qual tothom se sentís súper còmode, i així es va idear aquesta boda-picnic.
Tot girava entorn d’aquesta idea boja, la deco, la gràfica… tot! El Massimo per a la gràfica va jugar amb colors forts, motius florals, i algun que altre insecte que ronda per la naturalesa. Què ideal!
 

 
La cerimònia es va fer al Racó de la Verge, on, en lloc de penjar de l’arbre el gronxador, aquesta vegada vam penjar el nostre ja famós llit de ferro. Els convidats es van asseure en cadires i tamborets de tot tipus. Tot molt colorit i festiu perquè vam voler recrear un menjador informal estil italià.
 

 
La núvia portava un vestit preciós confeccionat per una de les seves millors amigues i que ella mateixa va ajudar a dissenyar i també portava una preciosa diadema que havia fet el seu germà amb cuir i plata (totes ens vam enamorar d’aquest detall!) i el nuvi anava súper autèntic amb un bigoti d’allò més Dalinià. Bé, és que l’A&M són molt autèntics en tots els sentits! 😉
 

 

El banquet-picnic es va preparar a la plaça dels olivers. Allí vam col·locar un munt de catifes de tot tipus per a què els convidats es poguessin estirar a terra sense problemes, al més pur estil picnic. Abans d’entrar a la zona del sopar, vam col·locar una gran taula on cada convidat podia agafar una cistella amb coberts, gots, tovallons i una melmelada homemade (que era el detall de la boda). A més, dins de cada cistella també vam col·locar una tarjeta de vocabulari italià-castellà per tal que els convidats poguéssin interactuar entre ells.
 

 

A més a més podien agafar una manteta si ho volien, i també vam col·locar diversos gerros amb flors de tots colors per a què cadascú decorés el seu espai de picnic al gust. Va ser tot un èxit, i des d’aquí torno a agrair a tots els convidats superenrotllats la manera en com van acollir aquesta idea tan poc usual i com van gaudir d’aquella meravellosa festa de l’amor.

Com a colofó final els Zapping Trío van amenitzar el ball amb les seves versions i tothom s’ho va passar d’allò més bé.

 

 

Oi que ve de gust agafar una cistelleta i anar a fer un bonic picnic? Tot i que ara faci fred no hi ha res que una bona manta i un bon termo no puguin solucionar… 😉 !!!

Molts petonots i abraçades

Katinka

Data: Juliol 2016
Càtering: Mallol Cátering
Fotos: F2 Studio
Vestit núvia: Alba Navarro Mas
Diadema núvia: Samuel Roncen
Vestit nuvi: Tween
Maquillatge: Sara Cela
Pastís: Miculicu
Música en directe: Zapping Trio
DJ: Sergio Corredor
Flors: 5 Floristería Mood Shop
Decoració: L’avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *