Navigation Menu+

Be healthy, be happy

Posted on Apr 24, 2018 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Hola amiiiiiics!

Què tal esteu tots? Quina bogeria, fa uns dies començàvem la primavera amb neu, aquesta setmana fa una calor que et torres, fa uns dies teníem pluges hihihi… però ja m’està bé que ara descarregui tot el que vulgui, per a després poder gaudir d’una temporada meravellosa de bodes sense tants maldecaps meteorològics… hahaha

Doncs avui, vull explicar-vos com va ser la primera edició del Healthy Day, que fa uns mesos vam fer aquí a la finca.

 

 

Per començar amb energia, les noies de Santiveri i de Fruiteries Fortuny ens van oferir un esmorzar d’allò més equilibrat, fruita per a tothom i unes begudes delicioses.

 

 

Amb energia al cos, el monitor més top i canyer del Reus Deportiu, el nostre Genís, no ens va deixar parar ni un moment amb la seva super classe de step. No vam parar ni un minut! Fins i tot les minis es van animar!

 

 

Després de la classe, va arribar el torn de la coach nutricional Griselda Rocamora, que va resoldre els dubtes de més d’una i ens va donar consells per a seguir una dieta sana i equilibrada.

 

 

De tant parlar de menjar, ens va anar venint la gana, així que Santiveri, un cop més, ens va deleitar amb un munt de productes variats i super bons. Ens vam assentar al solet a gaudir del dinar i d’una cerveseta 0’0 ben fresqueta.

 

 

Per a baixar el dinar, el Massimo ens va portar a fer un tomet al voltant de la nostra finca fins al poble. Què guay!
Finalment, quan vam arribar a la finca, a la sala, vam col·locar màrfegues, unes cadires i mantes, i de la mà del gran professor de ioga Julio César vam descobrir que podíem arribar més enllà dels genolls, XD.
I és que va molar moltíssim, reunir-se amb gent motivada, parlar, compartir moments, parar de l’estrés diari i tot això en un entorn envoltats de natura.

 

 

Ja ho podeu veure les fotos de l’Elena de Blanco y Caramelo i també al vídeo resum de HoiPoi.

 

Healthy day from HoiPoi Produccions on Vimeo.

 

Em demano més diumenges així! Moltes gràcies a tothom per participar i als col·laboradors: Centre de Yoga Yiengar Tgn Unió, Teixidó, Griselda Rocamora, Santiveri, San Miguel 0’0, Reus Deportiu, Peugeot Joaquin Oliva, 5 floristería mood shop, HoiPoi Produccions, Blanco y Caramelo i Fruiteries Fortuny.
Ja esperem amb ànsia la segona edició!

Super petoneeeeeeeeets!

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *