Navigation Menu+

#candadoavellanero2.0

Posted on Jul 11, 2018 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Sí, sí! Ho heu llegit bé!!! Fa unes setmanetes vam tornar a reunir un munt de parelles avellaneres i a molts dels seus minis aquí a la finca per a repetir el bonic acte del cadenat avellaner!
Vam passar una tarda perfecta envoltats de parelles fantàstiques, de bombolles, de música i d’uns súper dolços que ens va preparar la nostra Micu Licu preferida! Encara se’m fa la boca aigua recordant aquell brownie… yummy!
Sobre unes 30 parelles van tornar a l’Avellana per a deixar el seu cadenat al nostre racó de l’amor (bé, de fet la finca està plena de racons així, però aquest és especial pels cadenats 😉 ) i per a recordar el seu dia especial a casa nostra…
Aquí podeu veure un resum del que va donar de si la segona edició del #candadoavellanero2!

 

 

Mil gràcies als nostres HoiPoi preferits, per fer aquest miniclip tot fent salts mortals contra la ressaca XD ja que van empalmar de boda com a convidats!

#candadoavellanero2 from HoiPoi Produccions on Vimeo.

 
Aquestes precioses fotos són de la nostra estimadíssima Elena de Blanco y Caramelo Photography que no es perd mai un sarau avellaner i sempre està al peu del canó! (Totes les fotos que es van fer les podeu trobar i descarregar aquí amb el següent password: ZCFD2UeoSZ i pin de descàrrega: 8269)
 

Mil petonetssssss
Katinka

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *