Navigation Menu+

Com ens agrada la bona cuina!

Posted on Jun 27, 2018 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola família!!! Com va la setmaneta? Nosaltres immersos de ple en les bodes d’aquesta temporada. Encara amb ressaca de la boda de Sant Joan d’aquest cap de setmana i posant els peus (i tot el que es pugui) en remull sempre que tenim una estoneta lliure. De fet m’estic plantejant de baixar l’ofi a la bassa… Quina calor!

Avui us parlaré de la boda poc convencional de la Marta i el Pere. Ja fa dos anys d’aquesta boda… ahhhh com passa el temps… però tenia moltíssimes ganes d’ensenyar-vos aquesta deco tan personal. Preparats? Doncs bon profit!

La Marta i el Pere són una parella d’empresaris del món de la restauració i del sector carni. A més, el Pere té com a gran passió la cuina, a més de ser molt bon cuiner,(sembla que els seus amics fan cua per anar a dinar a casa seva 😉 ) així que vam optar per una deco que girés al voltant de la cuina i de la restauració.

 

 

La cerimònia va ser un bon moment per a recuperar la cuina de la “nonna” del Massimo, que vam pintar de blanc juntament amb fruites i verdures que vam pintar de blau. També vam penjar utensilis de cuina al costat del banc dels nuvis, per emmarcar-los millor. Aquí els meus dos bojos creatius, Massimo & Javier (5floristeriamoodshop) se’n van anar de l’olla, de nou, per variar… XD
 

 
Els colors els vam escollir basant-nos en les típiques estovalles de quadrets de vichy de les tratories, (la gràfica també tenia relació amb aquest estil) i per aquest motiu vam fer cosir unes estovalles vichy en gris i blanc per al banquet que es va fer a la part posterior de la casa, sota la carpa.
 

 
Per al sitting vam utilitzar fustes de tallar i attrezzo culinari juntament amb les estovalles de quadradets. Una monada de sitting! També vam utilitzar les fustes de tallar per a posar els números de taula, tot per a seguir a tope amb el lema de la boda “Com ens agrada la bona cuina!».
 

 
I és que a qui no li agrada la bona cuina? A nosaltres ens encanta, perquè menjar és un plaer! És per això que teníem tantes ganes de compartir aquesta deco tan divertida amb vosaltres.
 

 
Us deixo que la mini em reclama… i jo tinc gana amb tanta foto de menjar! 😉

Un súper petó!

DATA: Juny 2016
Càtering: Cal Blay
Fotos: Sara Lázaro
Vestit: Rosa Clará
Flors: 5 Floristería Mood Shop
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *