Navigation Menu+

El Gran dia

Posted on Ene 18, 2018 by in Bodes amb il·lusió | 1 comment

Hola, hola!

Sí, aquí estem de nou recuperant el temps perdut ;). I ja sé que ja hem arrencat el 2018, bé ja gairebé ens hem menjat tot el gener… però jo segueixo amb una mica de nostàlgia nadalenca, de festes, de daurats, de deco opulenta i de molt de brilli… i per això avui tenia moltes ganes d’ensenyar-vos la bonica boda de la Clara i l’Oriol, una boda a l’estil Gran Gatsby.

 

 
La Clara i l’Oriol són una parella super fan de la pel·lícula del Gran Gatsby, i ho tenien bastant clar quan ens van venir a visitar per primera vegada. Així que ens vam posar a la feina i vam intentar recrear al màxim aquella ambient tant glamurós-vintage de la pel·lícula. (a mi també m’encanta!). Amb la deco de la cerimònia i de la sala, amb la gràfica, amb el look de la Clara i amb cada detallet … jo diria que ho vam aconseguir!

 

 
A tota la gràfica, inspirada en la pel·lícula li vam aplicar una serigrafia en daurat, per a donar-li un toc més de glamour i d’estètica “gatsby”.

A la cerimònia, que es va fer al Racó de la Verge, els colors que predominven van ser els daurats i el brilli-brilli, (però un “brilli-brilli” molt elegant 😉 ) amb perles de vidre que penjaven de les branques. A més a més, en una de les nostres escapades avellaneres en busca de tresors vam trobar un banc preciós en un antiquari mesos abans de la boda, i és on es van assentar ells per a donar-se el sí vull. També vam col·locar, com a un dels elements principals de la deco, un clutch de la núvia per a donar-li un toc encara més personal. I tot el rotllo Gran Gatsby va quedar culminat amb el look de la núvia, que amb la gran ajuda de la Rebeca, li va fer un look de maquillatge super encertat per a l’ocasió, i que encaixava a la perfecció amb el preciós vestit que la Clara havia escollit per al gran dia.
 

 

Per al sitting ens vam inspirar en la mansió de la pel·lícula, que vam retroil·luminar, i en la qual, cada finestra representava una taula on es van col·locar els noms dels convidats.
 

 

La sala va ser una altra gran sorpresa per als nuvis, ja que va ser a la boda de la Clara i l’Oriol on vam estrenar les nostres llumetes que are cobreixen tot el sostre de la sala, i que li donen aquella màgia que tant ens agrada. Era el somni de la núvia, i la seva cara de sorpresa al descobrir el resultat no té preu. Mai oblidaré aquell gran moment! … i també la Mª Dolors, la mami de la núvia va ser taaaaan dolça i va estar taaaan contenta al veure les llumetes… que ella fins al final es pensava que no es podrien posar… i és que les mamis de les núvies ho viuen a tope! M’encanta!
 

 

I aixi va ser l’elegant boda de la Clara i l’Oriol, plena d’amor, llums i alegria. Com una gran festa de cap d’any… o millor dit de gran festa d’inici d’un SUPER2018 ;).

 

 

Molts i molts petonets d’any nou!

Katinka

Data: Juliol 2016
Càtering: Cal Blay
Fotos: Kepa Fuentes
Vídeo: Joan Mariño – Podeu veure el vídeo aquí https://vimeo.com/178241123
Vestit núvia: Raimon Bundó a Martina Sposa
Vestit nuvi: Hugo Boss a Casa Pujol
Maquillatge: Rebeca Torres
Perruqueria: Colorearte
DJ: Más & Más
Flors: 5 Floristería Mood Shop
Decoració: L’Avellana

1 Comment

  1. Va ser una boda molt bonica, la que qualsevol mare somiaria per la seva filla, moltes gràcies a l’avellana i a tot l’staff que van treballar perquè tot sortís tant perfecte! Molts dels convidats ens van dir que era la boda més bonica que havien vist mai.
    Repetiriem sense dubtar-ho!
    Molts petons!
    Seguiu donant il.lusió a tots els nuvis, en sabeu molt!!!

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *