Navigation Menu+

Mola casar-se a l’hivern!

Posted on Dic 13, 2018 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola, hola!!!
Sí! És veritat, estem aquí de nou! No és cap miratge, ni cap bot que s’ha colat al meu ordinador per a escriure 4 ratlles. No! Ara que la temporada de bodes ja ha acabat, i que la feina com a trimami m’ho permet, he decidit tornar a la càrrega i per la porta gran. Hem anat de pont a Alemanya i hem empalmat amb alguns problemes intestinals, però ja s’ha solucionat tot! El boníssim Glühwein dels mercats nadalencs alemanys m’han fet pensar en la preciosa Winter Wedding de la Rocío i el Javi!
 

 
Ja fa un parell d’anys d’aquesta boda, però no podíem passar un altre hivern sense que us expliqués sobre aquesta boda. I és que sóc molt fan de les winterweddings!!! Tot i que ja ha passat un temps, seguim molt units a aquesta parella i fins i tot per la nostra boda ens van fer un regal d’allò més bonic… un d’aquells que tant proposo a les parelles que no tenen molt clar quin detall fer… i fer per fer doncs tampoc és el millor pla.
Van decidir regalar altruistament a una gossera un munt de sacs de menjar per als gossos abandonats.Com que som tan pro animalistes aquí, aquest detall ens va semblar d’allò més TOP. Mil gràcies parella!
I una foto d’aquest moment va passar a formar part de les fotos del nostre despatx.

I tornant al seu gran dia d’hivern, que va ser un dia preciós, de sol i amb una llum preciosíssima, vam decidir fer la cerimònia en un espai diferent, molt a prop de l’entrada i del nostre emblemàtic “Welcome to Paradise”.
 

 
La Rocío es va vestir en una preciosa casa familiar de Tarragona, al costat del mar. No podia estar més preciosa. A més, va apostar per una preciosa corona de Suma Cruz que ens va deixar a tots garratibats.
Aquesta vegada li va tocar al nuvi gaudir de la tranquil·litat i de l’entorn preboda de la Suite, junt amb la seva família i amb el seu company caní, el Summer. Estava tan graciós amb el llacet a conjunt amb el vestit del Javi!
 

 
A l’arribada dels convidats, els companys del Mallol Càtering van decidir servir unes delicioses tasses de caldo variat en lloc de les mítiques cerveses i llimonades de benvinguda. Un detallet per a entrar en calor.
La cerimònia estava decorada amb motius tardor-hivernals, amb un arc de fusta, i flors i plantes de colors verds, marrons i granats. El nostre floriJavi es va tornar a lluir omplint de màgia aquell nou racó de la finca en plena natura salvatge.
Va ser molt guay fer la cerimònia en aquell espai, i també va ser molt divertit que amb la panxota que portava per aquelles dates (la mini més mini estava a punt de sortir), el Massimo va haver d’acompanyar-me amb cotxe fins a l’entrada… Sí! Ara ja podeu riure! 😉
 

 
La Rocío tenia molt clara la imatge de la boda i nosaltres la vam ajudar a posar-ho en clar. Com a detall final, es va oferir als convidats Glühwein, un cop acabat el dinar. La Rocío havia passat una temporada a Alemanya i es va enamorar d’aquest vi que se serveix ben calentet. És la típica beguda alemanya que omple els mercadets il·luminats de Nadal per aquest país tan fred… A mi m’encanta!
Així doncs, junt amb unes tasses personalitzades, tots els convidats van poder-se servir una tassa d’aquesta beguda taaaaaan bona. Calentona i amb uns graus d’alcohol… tot entra millor!
 

 
I fins aquí la winterwedding de la Rocío i el Javi que tan bon regust ens va deixar!

Una súper abraçadaaaaaa!
Katinka

Data: Desembre 2016
Càtering: Mallol Cátering
Fotos: Laura Chacón
Maquillatge: Rebeca Torres Makeup
Tocat: Suma Cruz
Vestit núvia: Gemma Sender
Vestit nuvi: Señor
Tasses personalitzades: My little buffalo
Flors: 5 Floristería Mood Shop
Decoració: L’Avellana Mas d’en Cabré

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *