Navigation Menu+

Pluja de colors

Posted on Feb 9, 2018 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola família!

Què tal esteu? Avui ens remuntem a un parell d’anys enrere… Tenim tantes i tantes bodes boniques per ensenyar-vos que quan ens assentem a pensar quina posar… ahhhh, no sé ni per on començar… hihihi! Doncs avui posarem colooooor a aquests mesos hivernals, avui us vull parlar de la boda de la Sara i l’Isma!
 

 
La boda de la Sara i l’Isma és un gran exemple que la pluja no ha d’enmascarar un gran dia, que els plans B, C i D existeixen, i que és molt important escollir uns bons proveïdors capaços de reaccionar en els moments bons i ens els més adversos. (Ja veureu les fotos de la Raquel). I a quants de vosaltres, a punt de casar-vos, us he explicat ja aquesta intensa i meravellosa boda!
 

 
La Sara i l’Isma tenien molts clar que volien una boda diferent, volien una gran festa, molt al seu gust, plena de colors vius i cridaners, i un rotllet a l’estil Red Hot Chili Pepers per tot arreu.
 

 
La parella va decidir saludar als convidats abans de la cerimònia per a després canviar-se de roba i començar. La copa de benvinguda es va servir a l’Era, i allà hi vam col·locar una porteria de futbol (fent referència a la passió de l’Isma per aquest esport) d’on hi vam penjar els missatges de benvinguda dels nuvis als convidats.
 

 
La cerimònia es va celebrar al camp de futbol amb un gran fons de fusta amb un munt de fanalets de colors presidint i ells asseguts al nostre famós llit. Va ser durant la cerimònia que es va produir el «gran moment». Va començar a ploure, però tothom es va quedar super atent a la cerimònia, un visca per a tots els convidats tan implicats! Visca!
 

 
Els nuvis eren molt amants de les joguines retro articulades, i per aquest motiu a part d’un munt de colors, hi havia un munt d’aquests elements per tot arreu. Al sitting, per la casa, a la sala on es va celebrar el sopar i com a detallet per als convidats!
 

 
I tot i la pluja es van pegar una gran festa memorable, així que ja ho sabeu. Ploure, sí, pot passar, però igualment és taaaaaan bonic… i com sempre dic, la metereologia complicada li dóna més intensitat al moment… i a mi em fa perdre quilos de tensió…¡hahahaha!
La Tanit del meravellós blog All Lovely Party també va publicar el reportatge d’aquesta bonica boda. Aquí ho podeu veure.
 

 
Que la pluja no camufli l’alegria d’un dia taaaaaan gran!

I conte contat… aquesta bonica història NO s’ha acabat, però el post d’avui sí… 😉

Petonets per tots!
Katinka

Data: Juliol 2015
Càtering: Cal Blay
Fotos: Raquel Benito
Vestit núvia: Rosa Clarà
Ram i clip nuvi: Centre Botànic de Reus
Decoració: L’Avellana Mas d’en Cabré

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *