Navigation Menu+

La nostra il·lusió

fachada

 

«Dedicamos este lugar a la ilusión»… aquesta va ser la frase que vam gravar quan vam acabar unes obres infinites a la façana d’aquesta antiga masia de més de 300 anys d’història familiar, perquè darrere de l’Avellana mas d’en Cabré hi ha una història d’amor, una família, entusiasme, alegria i il·lusió. Il·lusió per sobre de tot!
La nostra il·lusió va ser crear un lloc únic, diferent, personal, on tothom se sentís a casa seva. Transmetre el nostre sentiment de llar, benestar, records, dolçor, dedicació, convivència amb la natura…
Un lloc on el temps s’aturi: un lloc a on desconnectar i gaudir del moment.

lights_raquel-2 heart_avellana_2

 

Hem tingut molts d’aquests moments en els últims anys. Des de parelles que diuen el “sí, ho vull”, reunions d’amics, celebracions familiars… fins i tot una festa sorpresa!
Amb molta emoció veiem com aquest lloc ha esdevingut màgic per a tantes persones que han fet confiança en nosaltres per celebrar dies especials de la seva vida… i aquesta frase que inicialment vam fixar a la façana es va fent realitat a cada un dels moments que es viuen a l’Avellana.

Amb aquest bloc desitgem acostar-vos cada una d’aquestes meravelloses històries i compartir amb vosaltres les il·lusions de l’Avellana mas d’en Cabré. Desitgem que us agradi!

Gràcies per passar per aquí.

 

Fotografia: Raquel Benito Photography, Kepa Fuentes Fotografía