Navigation Menu+

Un Oktoberfest amb molt de ritme!

Posted on Ene 16, 2019 by in Moments d'il·lusió | 0 comments

Què tal han anat les festes? La veritat és que a mi m’encanten aquests dies de reclusió familiar i de desconnexió per omplir-se de màgia, menjar deliciós, abraçades i petons!
I ja estem aquí a meitat de gener, si és que el temps passa taaaaan ràpid… però romàntics al poder! 😆

Doncs avui arranquem el 2019 en aquest blog de l’Avellana amb un «subidón» de records i fotos del nostre esbojarrat Oktoberfest!!! Disculpeu el retard però així quedarà menys pel pròxim… hihihi… compte enrere 10 mesos… ¡¡¡gooooo!!! (Doncs no queda tant, oi? 😉 )

Como cada any un munt de paradetes de tot tipus es van instal·lar a la finca i es van formar llargues cues per a prendre cervesa alemana i frankfurts amb amanida de patata que havia preparat el càtering Mallol. Gràcies a tots per la paciència i per fer de l’Oktoberfest d’aquest any un altre èxit! Visca l’actitut relaxOktober!
Ens van visitar un munt de parelles de recent casats, altres parelles amb panxotes i altres amb els seus minis, a més de veïns del poble. Sempre em puja tanta adrenalina que em quedo curta de temps per a parlar amb tothom… i ja sabeu que m’agrada poc parlar… 😉
A part del Pixelmatón que ja s’ha convertir en tradició, el nostre gran DJ Gabi de Discomòvil Tarragona, ens va sorprendre amb un Karaoke!!! Sí!! Al principi la gent estava una mica tallada però a l’estona ja s’estaven desmelenant amb el micro. Es va crear un precedent i ja no sabrem viure l’Oktoberfest sense Karaoke!
Aquí us deixo algunes de les fotos que va fer la nostra estimada Elena de Blanco y Caramelo (al final del post us deixo amb el link per a que les vegeu totes), y també algunes del Pixelmatón (al final també us deixo el link).
Un cop més vull agrair-vos que vinguéssiu perquè sense vosaltres l’Oktoberfest no seria el mateix, i també un gràcies especial per a tots aquells que us ho vau currar: Mallol Càtering, Blanco y Caramelo, Pixelmatón, Miculicu, Discomòvil Tarragona y 5 Floristería Mood Shop.

 

 

Per a veure les fotos de Blanco y Caramelo pitja aquí. El password per a obrir la galeria és: 9pQNPmaTdh i el pin de descàrrega és: 2607

Per a veure les fotos del Pixelmatón pitja aquí.

Molts petons i a pel 2019!

Katinka

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *