Navigation Menu+

Diamonds are a girl’s best friend

Posted on Abr 28, 2017 by in Bodes amb il·lusió | 0 comments

Hola a tothom!

Disculpeu-me… fa un munt que no passo per aquí, el temps volaaaaaa… i sent triplemami i amb la temporada ja aquí, em falten hores… Us ho havia dit ja? 😉
Sempre dic «Ara m’hi poso, que encara hi ha bodes del 2015 per publicar…» ai, ai, ai… hahaha… I jo que us en vull ensenyar tantes i tantes…

I sí, dissabte passat vam arrancar la temporada. Sempre és una pujada d’adrenalina veure la finca vestida de gala i preparada per acollir tanta alegria. Avui us porto una boda d’allò més romàntica i especial, la boda de l’Anna i el Bernat.

 

 

L’Anna i el Bernat van decidir donar-se el «Sí vull» després de 10 anys de relació. Per a la proposta de matrimoni, el Bernat li va regalar a l’Anna un anell molt especial, amb 10 diamants, un per cada any de relació, i cada un amb una història darrere (no entraré en més detalls perquè és molt personal, però encara se’m posa la pell de gallina quan recordo les meravelloses paraules del Bernat tan i tan ben escollides… no em vull imaginar l’Anna en aquell moment). Aquest anell va servir-nos d’inspiració per a la decoració de la seva boda.

La decoració era molt sòbria, d’estil nòrdic, amb dos colors predominants el rosa claret i el verd claret, i amb un material estrella, la fusta, que el Massimo va encarregar-se de tallar una a una amb el seu estimat torn. És un artista el meu amore!

 

 

A la cerimònia es va fer una petita referència molt divertida al dia a dia de l’Anna i el Bernat: tothom sabia que l’Anna, com moltes altres noies, arriba sempre tard… i sempre utilitza més o menys les mateixes frases per excusar-se.
Aquesta simpàtica anècdota la vam utilitzar per a decorar uns caramels que s’entregaven als convidats abans de la cerimònia amb les típiques frases de l’Anna disculpant-se, però aquesta vegada pel retard més justificat! 😉

 

 

El sitting combinava aquest estil natural i nòrdic amb les fustetes de color verd i rosa i amb flors enganxades amb washi tapes de colors.

 

 

L’Anna i el Bernat van fer un viatge al Japó que va suposar un abans i un després en la seva relació, és per aquest motiu, que per al guestbook ens vam inspirar en les Japanese prayer notes. Els convidats havien d’escriure els seus missatges en unes fustetes que després havien de penjar a un arbre. M’encanta aquest guestbook! 😀

 

 

Tot i que el temps ens va estar desafiant durant tota la boda (al final vam vèncer al temps), la boda de l’Anna i el Bernat va ser d’allò més emotiva i amorosa, i sobretot tothom s’ho va passar d’allò més bé!
Ah! Per cert, aquesta boda va ser publicada al meravellós blog Tendencias de Bodas. Quina il·lusió!
Aquí la podeu veure.

 

 

I fins aquí el post d’avui, prometo no tardar tant amb el pròxim…  😳 

Un petonàs,

Katinka

Data: Juliol 2015
Càtering: Cal Blay
Fotos: Sara Lázaro
Vestit núvia: Santos Costura
Sabates núvia: Mr. Right
Vestit nuvi: Santa Eulàlia
Maquillatge i perruqueria: Carmina Camps i Eva Casanova
Flors: 5 Floristería Mood Shop
Decoració: L’Avellana

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *